CARBON LASER PEELING

Wat is Carbon Laser Peeling?

Eén van de modernste technieken op het gebied van huidverbetering. Een goed alternatief voor chemische peelings die pijnlijk zijn en/of risico’s met zich meebrengen. Carbon Laser peeling is een proces die lasertechnologie en medische actieve kool poeder (carbon) combineert. Er wordt een laag carbonmengsel, welke verrijkt is met vitaminen en mineralen, op de huid aangebracht. Deze bevat carbon deeltjes die de sleutelrol vervullen in de behandeling. Ze zijn zo klein dat ze alle poriën, oneffenheden en eventuele gaten doordringen. De carbon deeltjes zetten laser=licht energie om in warmte en verdampen ogenblikkelijk. Tijdens deze vernietiging nemen ze oude huidlagen en onzuiverheden mee. CPL heeft een veel dieper bereik dan een gewone peeling. Verbluffend resultaat al na 1 behandeling!

Waarom Carbon Laser Peeling?

Door combinatie van de laser en de medische koolstof is dit een uitstekend zuiveringsproces voor diepe reiniging. Carbon laser peeling is effectief in het beheersen van de talg afscheiding, anti-ontsteking, bij verkleuring van de huid, ouderdomsvlekken en verkleining van de poriën. De carbon laser peeling is ook een effectieve methode voor verjonging en anti-aging. Door de absorptie van het laserlicht welke door de huidlaag en het dermal collageen niveau dringt, wordt de huidtextuur gestimuleerd waardoor de huid verstevigt. Tevens heeft deze behandeling een positieve uitwerking op een eventuele ongelijkmatige teint, fijne littekens en gepigmenteerde huidaandoeningen.

Acne

CLP is zeer geschikt bij de (actieve) acne huid. De combinatie van het carbonmengsel, het speciale filter en het laserlicht, worden de ingesloten bacteriën welke acne veroorzaken, uitgedroogd. Indien er littekens door acne zijn ontstaan, zal men hier ook een verbetering verkrijgen.

Waarvoor is CLP geschikt?

CLP is geschikt voor ieder type huid en huidskleur, van de jonge tot zeer rijpe huid. Voor de huid welke extra aandacht behoeft, wordt aangeraden de behandeling in kuurverband te doen. Hierbij moet men denken aan 4-6 behandelingen, elke 2 tot uiterlijk 4 weken. Voor de (actieve) acne huid wordt aangeraden, de behandeling in kuurverband te doen, elke 2 a 3 weken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de mate van de acne. Kortom, een algehele verbetering voor de huid. De laserbehandeling is veilig en pijnloos, echter kan men wat warmte ervaren. Na de behandeling mag je 24 uur niet in de zon. Kijk in de Gallery voor voorbeelden.