WIST JE DAT…

Altijd handig voordat je naar LVI gaat
Alle behandelingen uitsluitend op afspraak gaan, dus ook het plaatsen van een piercing.

Je altijd je legitimatiebewijs mee moet nemen naar Low Voltage Ink.

Wij geen tattoos plaatsen onder de 16 jaar.

Je vanaf 16 jaar zonder toestemming van een wettelijke vertegenwoordiger een tattoo en/of piercing mag laten zetten.

Wij geen piercings onder de 12 jaar plaatsen en tussen 12 en 16 jaar er een wettelijke vertegenwoordiger bij moet zijn die zich samen met de minderjarige moet legitimeren.

Je geen tattoo en/of piercing mag laten zetten als je zwanger bent.

Kinderen onder de 12 jaar helaas niet toegestaan zijn in de shop.

Het wel eens voorkomt dat onze mails in jouw spambox belanden. Check deze dus goed voordat je “boos” op ons wordt omdat we niet terug mailen. Roos mailt meestal binnen 3 dagen en uiterlijk 2 weken terug. Als je na 2 weken niks hebt ontvangen is er ergens iets mis gegaan en verzoeken we je vriendelijk de mail nogmaals te sturen. Tip: zet ons mailadres in je adresboek zodat we herkend worden als gewenste afzender.

Wij uitsluitend via de mail afspraken maken.

Wij voor het maken van een afspraak zoveel mogelijk informatie nodig hebben zoals: wat voor tattoo je wilt, welke stijl, hoe groot, welke plek, kleur en/of black & grey.

Wij voor tattoos met een uurtarief werken die je bij ons uitsluitend contant kunt betalen en er geen pinautomaat in de buurt zit.

Wij ook cadeaubonnen hebben.

Aan prijsopgaven via mail geen rechten kunnen worden ontleend. Over het algemeen kunnen wij de (richt/maximum) prijs redelijk inschatten maar wij besteden graag de nodige aandacht en tijd aan een tattoo voor het mooiste resultaat. Een tattoo kan altijd meer werk zijn dan aanvankelijk ingeschat. Andersom kan natuurlijk ook maar daar zal niemand moeilijk over doen. ;)

Het kan zijn dat een tatoeëerder bepaalde dingen/objecten/stijlen niet zet evenals op bepaalde plekken op het lichaam. Wees daarom in je mail duidelijk over wat voor tattoo je wilt om teleurstelling op de afspraak te voorkomen. Mocht er tussentijds iets wijzigen aan je idee en/of plaatsing geef dit dan ook zo tijdig mogelijk door om dezelfde reden.

Het wel de bedoeling is dat je even netjes afzegt (graag uiterlijk 24 uur van tevoren) mocht je niet meer op je afspraak willen/kunnen komen. Dit omdat wij altijd voorwerk van een tattoo hebben en op je zitten te wachten terwijl er zoveel mensen staan te springen om in jouw plaats te komen. De reden van afzegging is voor ons niet van belang, zolang je het laat weten zijn wij blij. Indien je zonder afmelding niet op de afspraak komt ontvang je een no-show factuur van 70%.

Als je tijdens de afspraak van gedachten verandert en niet meer wilt er een bedrag in rekening wordt gebracht voor de gemaakte onkosten (minimaal €100,- voor een tattoo afspraak, €20,- voor een piercing afspraak).

Het belangrijk is dat je de nacht voor de behandeling goed hebt geslapen. Neem eten & drinken mee voor jezelf. Vooral getatoeëerd worden vergt veel energie. In de shop hebben we onbeperkt koffie, thee, warme chocolademelk, water en snoep. Vaak ook koekjes en fruit.

Wij soms ook weleens dicht zijn terwijl de openingstijden op de website anders aangeven (meestal geven wij dit wel aan op de Facebook pagina).

Wij hierover geen mails hoeven te ontvangen. ;)

Het heel erg oké is om 1 persoon mee te nemen voor de nodige support maar je halve familie, vrienden-/vriendinnen-groep, klasgenoten, collega’s enz enz not so much…

Wij heel erg ons best doen om een strakke tattoo neer te zetten en het voor de klant en ons van belang is om zo stil mogelijk te zitten/liggen.

“De supporter/toeschouwer” plaats mag nemen in de wachtruimte en niet bij de werkruimtes. Af en toe even een kijkje nemen is in principe geen probleem. “De supporter” moet weliswaar niet tegen de stoel/tafel/bank aanleunen en al helemaal niet op de tafel gaan zitten.

Je van ons een nazorg advies krijgt en het heel belangrijk is om dit op te volgen en niet te luisteren naar eventuele “experts” in familie-/werk-/vriendenkring.

Wij ook weleens buiten de reguliere openingstijden werken en het dus heel goed kan kloppen dat de voorgestelde datum en tijd buiten de normale openingstijden valt.

Je dit en andere hersenspinsels uiteraard altijd even mag checken via de mail.